МВР ще продължи да работи, без да спира, докато открие

...
МВР ще продължи да работи, без да спира, докато открие
Коментари Харесай

МВР ще продължи да работи, без да спира, докато открие 12-годишния Александър Цветанов

МВР ще продължи да работи, без да стопира, до момента в който открие 12-годишния Александър Цветанов, съобщи шефът на ОДМВР-Перник старши комисар Павел Млеканов. С цялостна мощ не престават оперативно-издирвателните и процесуално-следствени дейности, означи той.
 
Днес са планувани нови мероприятия, заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи Венцислав Алексов. Отново в издирването са включени всички чиновници от пернишката дирекция, пожарникари, представители на Столична дирекция на вътрешните работи, жандармерия, Столична община, планински спасители и хиляди доброволци. Момчето е оповестено за общодържавно търсене.

Всякаква информация от жители и представители на институции се ревизира детайлно и би била потребна за намирането му, съобщи Алексов.

В цялостен размер се употребяват техническите средства, планувани за работа в сходна обстановка. Дронове с термокамери не престават да работят на терен, както и планински спасители с кучета. Полицейските четириноги също не са спирали да търсят дребния Сашко. Всички налични камери за видеонаблюдение се ревизират непрестанно, както и всеки сигнал, подаден от жители.

Открехната стои вратата на кооперацията в Перник, в която живее бабата на изчезналия в петък 12-годишен Александър Цветанов, уточни Българска телеграфна агенция. Всички съседи се надяват момчето да се прибере живо и крепко. 

В очакване е и Брезник, където работи бащата на изгубеното дете.

Александър е висок към 150 см, облечен с черна блузка с надпис, тъмносини дънки и сиво шушляково яке. Обут е с маратонки " Адидас " и носи със себе си розово плюшено мече. Той изчезна на 11 ноември следообед при разходка в локалната планина Голо бърдо. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР