МВР се готви да охранява и абитуриентските балове, и изборите.

...
МВР се готви да охранява и абитуриентските балове, и изборите.
Коментари Харесай

Младен Маринов изпраща абитуриент

Министерство на вътрешните работи се готви да охранява и абитуриентските балове, и изборите. Това подсигурява вътрешният министър Младен Маринов след чуването му във вътрешната комисия в Народно събрание.

4,7 млн. са плануваните пари за Министерство на вътрешните работи по отношение на гарантирането на сигурността на евровота, сподели пред депутатите министърът. Парите са разпределени по структурите на Министерство на вътрешните работи, обезпечени са консумативи по процеса на подготовка и в самия ден.

Изготвени са инструкции, както и координиране на режимите за придвижване на транспортните средства, извозващи изборните бумаги. Ще се реши в допълнение къде да се командироват повече полицейски сили, добави Маринов.

До момента има едно арестувано лице и едно формирано досъдебно произвеждане - политически ентусиаст счупил с тухла витрината на партиен клуб в добричкото село Крушари, разкри вътрешният министър.

В 417 обекта, свързани с изборите, пък са установени нарушавания на пожарната сигурност.

И министърът, и Министерство на вътрешните работи се готвят за абитуриентските балове - Младен Маринов изпраща зрелостник, похвали се самият той .

Не за първи път сме изправени пред такива провокации, считам, че сътрудниците ще се оправят, съобщи Маринов, който е командировал най-вече пловдивски служители на реда за пловдивското дерби довечера, тъй като те най-добре си познавали локалните агитки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР