МВР показа снимки на откраднатия джип БМВ Х3 в събота

...
МВР показа снимки на откраднатия джип БМВ Х3 в събота
Коментари Харесай

Ето как се разглобява откраднат джип /СНИМКИ/

МВР сподели фотоси на откраднатия джип " БМВ Х3 " в събота в София, който часове по-късно бе открит в гараж в Световрачане и бяха арестувани трима души.

От полицията прецизират, че незабавните оперативно-издирвателни дейности почнали по сигнал от притежателя на " БМВ Х3 ". Мъжът съобщил в полицията, че на 3 декември, в интервала 18.15 - 18.45 часа, колата му е била отнета в региона на ж.к. " Младост ".
-->
Професионалната работа на криминалистите от Столична дирекция на вътрешните работи скоро довела до резултат и колата била открита в гаражно помещение, в миг на демонтиране. За осъщественото посягане са арестувани двама престъпно проявени за закононарушения, свързани с МПС - на 35 и на 41 години, както и 37-годишен - наемател на гаража.

В известието на Министерство на вътрешните работи не се загатват имена, само че по информация на осведомени двамата престъпно проявени са Илиян Димитров-Бабичката и Владимир Петров-Македонеца. Бабичката стана прочут с кражбата на джипа на Росен Плевнелиев преди 1 година, напомня dir.bg

Материалите по формираното досъдебно произвеждане са докладвани в Софийската районна прокуратура и на причинителите е повдигнато обвиняване по член 346 от Наказателен кодекс. С прокурорско разпореждане задържането им е удължено за период до 72 часа.

  

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР