МВР обяви конкурс за счетоводител за структурата си във Враца,

...
МВР обяви конкурс за счетоводител за структурата си във Враца,
Коментари Харесай

Областната дирекция на МВР във Враца си търси счетоводител

МВР разгласи конкурс за счетоводител за структурата си във Враца, научи организация BulNews. 
Бъдещият чиновник би трябвало да подкрепя началника на бранш „ Финансово обезпечаване “ при правене на средносрочни бюджетни прогнози и проектобюджет за съответната година, според напътствията и периодите избрани от първостепенния разпоредник с бюджет, както и при реализирането на настоящ и следващ вътрешен финансов надзор по спазването на финансовата и платежната дисциплинираност, вярното оформяне на счетоводните документи в това число и при провеждането на инвентаризациите и отразяване на резултатите от тях. Счетоводителят взе участие в правенето на разнообразни доклади, прави систематичен разбор на финансовото положение и резултати. Участва 
при реализиране на своевременното споразумяване на сметните взаимоотношения с дебитори и кредитори, за споразумяване взаимоотношенията с бюджета с общините и другите ведомства и институции. В дилемите му влиза също обезпечаване на нужната информация, за която дава отговор на юрисконсулта при оформяне на материали за открити неналичия на парични средства и материални полезности, за неустойки и вреди по несъблюдение на контракти и други. Отговаря за достоверността на направените от него финансово-счетоводни документи, провежда и реализира контакти и взаимоотношения с всички материалноотговорни лица в структурата, и с ръководителите на отдели и браншове, както и с представители на банкови, финансови, данъчни и контролни органи и институции. Изпълнява и други задания, предоставени от служебното управление в границите на предоставените му пълномощия.
Изискваната степен на приключено обучение за поста е професионален бакалавър в региона на обществени, икономически и правни науки. Предишен професионален опит не е нужен. 
Подборът ще се реализира на два стадия – тест и изявление, а документи за присъединяване в състезанието се одобряват до 15 юни, в това число. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР