МВР няма никакво отношение и няма да бъде замесено във

...
МВР няма никакво отношение и няма да бъде замесено във
Коментари Харесай

Демерджиев: МВР няма да бъде замесено във войната в прокуратурата, въпреки, че тя вече ни засяга

МВР няма никакво отношение и няма да бъде забъркано във войната в прокуратурата, макар, че тя към този момент ни визира. Това съобщи изрично служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев по време на чуването му в Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред, съобщи кореспондент на " Фокус ".

По думите му се разпореждат голям брой задания след гърмежа по трасето на основния прокурор и след този случай интензивността на Прокуратурата е повишена в пъти.

Демерджиев добави, че над 160 служители на реда сега охраняват разнообразни лица поради войната в прокуратурата. " Това ни се постанова с актове на прокуратурата, а те са наложителни. Много пъти служителите на реда са поставяни в унизителното състояние да стоят в заведения, което е прахосване на запас ", добави още той.

В тази връзка служебният министър прикани да се вземат незабавни ограничения, с цел да не се обезкървяват силите на Министерство на вътрешните работи и да се слага в риск защитата по публичния ред поради създалата се обстановка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР