МВР-Монтана отпуска над 40 000 лева за приемни на граждани

...
МВР-Монтана отпуска над 40 000 лева за приемни на граждани
Коментари Харесай

МВР-Монтана прави приемни за граждани от ромски произход

МВР-Монтана отпуска над 40 000 лв. за приемни на жители от ромски генезис, научи организация BulNews. Обявена е публичната поръчка с предмет осъществяване на строително-монтажни работи на два обекта в oбщински пространства, предоставени на силовото министерство. Те ще бъдат ситуирани в региони с преобладаващо ромско население в региона.
Като приемни ще бъдат обособени два жилището – в Монтана и в Лом, като за всеки от тях са отпуснати по малко над 20 000 лв.. Всички пространства в парцелите – стаи, коридори, тераси, санитарни възли, ще бъдат главно ремонтирани и преустроени. Предвижда се промяна на дограма и порти, полагане на подова настилка и окачен таван. Ще бъдат сменени електро- и ВиК инсталациите, ще бъде направена и външна топлоизолация.
Едната приемна за жители от ромски генезис ще бъде направена в Монтана. Помещението се намира на първият етаж на блок №5 в ж.к. „ Младост “, вх. Д. Той е с повърхност 42.26 кв.м. Състои се от две пространства, кулоар, тераса и хигиеничен възел.
Другият апартамент, който ще бъде преустроен, е в Лом. Той също се намира в жилищен блок – на ул. „ Дядо Цеко челник “, вх. “А “, ет. 1. Площта му е 40 кв. м. и в него също има две пространства, кулоар, тераса и хигиеничен възел.
Фирмите, искащи да се заемат с активността, могат преди подаване на офертите да извършат оглед и да се срещнат с обектите. Документи за присъединяване в публичната поръчка се одобряват до 11 юли.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР