МВР лъже по случая със съпругата ми. Съпругата ми можеше

...
МВР лъже по случая със съпругата ми. Съпругата ми можеше
Коментари Харесай

Сидеров нападна полицията и Борисов заради жена си, иска „Атака“ да поеме МВР

МВР лъже по случая със брачната половинка ми. Съпругата ми можеше да бъде убита, в случай че не беше излязла на „ Симеоновско шосе “ от тъмната уличка. Как да запазиш положителния звук, като суданец атакува жена ми, а полицията не желае да се намесва.
Двама дебели служители на реда пушеха в лицето ми, а суданецът ми демонстрира междинен пръст “. Волен Сидеров избухна по телевизия „ Европа “ за абсурда, разразил се откакто водач суданец се нахвърлил нападателно против брачната половинка му на столична улица. Лидерът на „ Атака “ е отчаян, че нито министър председателят Борисов му се обадил, нито съдружният му сътрудник и водач на Вътрешна македонска революционна организация Каракачанов, който е вице.-премиер по сигурността.

Министерство на вътрешните работи е прогнила система, отсече Сидеров. Според него вътрешният министър Младен Маринов би трябвало да бъде махнат незабавно. Сидеров желае „ Атака “ да поеме Министерство на вътрешните работи. Досега във ведомството се наливали милиарди, безусловно безмислено. Същото се отнасяло и за ДАНС, от която нямало никаква изгода. Сидеров имал подготвен човек, който да поеме вътрешното ведомство. Не сподели дали става дума за организационния секретар на партията му Станислав Лазаров.

Защо да се обаждам аз на Борисов? Той да не е султан? Той трябваше да ми се обади! – сече Сидеров. Той даде образец за бързата интервенция на премиера по случая с журналиста от „ Господари на ефира “ във Велико Търново, когато се обади от Ню Йорк, а в този момент мълчал. Обвини държавното управление, че водело „ джендърска политика “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР