МВР излезе с официална информация за тежката катастрофа в Монтанско,

...
МВР излезе с официална информация за тежката катастрофа в Монтанско,
Коментари Харесай

МВР излезе с подробности за касапницата с труп на жп прелез в Монтанско

МВР излезе с публична информация за тежката злополука в Монтанско, при която почина жена. Както първо BulNews.bg заяви, кола беше пометена от трен на жп прелез.
Инцидентът е станал към 8.40 часа сред селата Крива бара и Дъбова махала. Бързият трен от Видин за София е блъснал лек автомобил на релсите. Прелезът е без бариери, като прекосяването през него се контролира с инсталирана светлинна сигнализация. Техниката е работела и е показвала, че е належащо да се изчака и да не се минава, само че водачът Кирил Стефанов на 38 години не се е съобразил с подадения сигнал.
Мъжът е от видинското село Динково, само че живее в София. Той управлявал лек автомобил „ Форд Фиеста “, негова благосъстоятелност, само че по неофициална информация има шофьорска брошура от 20 дни.
Ударът е бил толкоз мощен, че пътуващите във влака видели автомобилът да лети във въздуха около прозорците им. Колата е размазана дотам, че в началото не можеше да се откри нейната марка.
При тежкия случай е починала возещата се на предната дясна седалка Стефка К. По неофициална информация тя е от видинското село Дреновец и живее в столичния квартал „ Суходол “ и работи като здравна сестра в София. Тялото на жертвата е летяло десетина метра и е открито в тревата край релсите.
Линейка е закарала водача в ломската болница. Той е със междинна телесна щета, изразяваща се в луксация на раменна става, две счупени ребра в дясно и фрактура на дясна лопатката. Опасност за живота му няма, безапелационни са лекарите.
При осъществената инспекция не е открита приложимост на алкохол от лидера на мпс и машиниста на влака.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР