МВР изказва съболезнования на роднините на починалите и на всички

...
МВР изказва съболезнования на роднините на починалите и на всички
Коментари Харесай

Първо Видео От Мястото На Самолетната Катастрофа!

" Министерство на вътрешните работи изрича съболезнования на роднините на умрелите и на всички жители на България. Службите на Министерство на вътрешните работи, Институтът за правосъдна медицина и Комитетът за авиопроизшествия правят оглед на място под управлението на прокурор ", се споделя в формалното известие на вътрешното македонство ведомство.

Междувременно шефът на летище Лесново край София Иван Янков заяви пред bTV, че самолетът на Бошнакови е изхвърчал в неделя в 13.04 ч. В него е бил единствено водачът - Георги Бошнаков, който се е отправил към Летище София, с цел да получи позволение за интернационален полет.

Служителите споделят, че притежателят на чесната е бил един от първите наематели на летището.

" В неделя пристигна, като ни сподели на личния състав, че отива до София и от София за Охрид със фамилията си. Поддържа си летателната подготовка, като водач е добър. Започнал е авиацията от начало и си купи по-хубав аероплан ", сподели Иван Янков.

Той добави, че не знае каква е вероятната причина за случая.

" Като някогашен водач от гражданската авиация, мога да ви кажа, че има всевъзможни обстановки във въздуха. Никой не може да каже сега. Тези самолетчета, някои от тях са оборудвани и могат да летят в комплицирани условия, както се споделя в авиацията - в облаци, в обледенения, в турбуленции, само че тези самолетчета, с цел да може тези водачи да ги ръководят, би трябвало да преминат специфичен курс. Много сериозен е като човек, доста виновен е. Какво се е случило не знам. Много сериозен е като водач. Питаше, интересуваше се ", сподели още шефът на летище Лесново.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР