МВР е запознато с връщането на бизнесмена Васил Божков у

...
МВР е запознато с връщането на бизнесмена Васил Божков у
Коментари Харесай

Стоянов: Божков ще бъде задържан след завръщането си у нас

МВР е осведомено с връщането на предприемача Васил Божков у нас и ще си извърши отговорностите по закон. Той ще бъде посрещнат, наведен при прокурор, където ще му бъдат повдигнати обвинявания и ще бъде арестуван. Това съобщи по време на брифинг министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Той участва на откриването на плоча в памет на убитите, от рейс с мигранти в Бургас.

Във връзка с поисканото премахване на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров,вътрешният министър посочи, че към момента няма формален отговор от президента. Той направи коментара си в Бургас, където участва на откриването на монумент на починалите в морския град служители на реда след гонка с мигранти. 2022 година е най-трагичната и мрачна година в историята на Министерство на вътрешните работи с петима починали служители на реда при осъществяване на служебните си отговорности и един в края на 2021 година, сподели още той.

Работи се по всички версии за убийството на Алексей Петров и нито една няма да бъде изключена, до момента в който не бъде тествана, акцентира министърът на вътрешните работи КалинСтоянов

Ситуацията с незаконните мигранти е извънредно динамична. По границите са командировани голям брой чиновници, кото оказват подпомагане на сътрудниците си, сподели още той

Вътрешният министър разясни, че към момента няма формален отговор от президента по отношение на поисканото премахване на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, само че по думите му, от позицията му остава с убеждението, че президентът ще вземе решение без да вземе под внимание стимулираното искане за всичките случаи, които той е изредил за пропуски в професионалното управление.

На въпрос дали е била нужна толкоз засилена защита на паметника на руската войска нощес след мача на „ Левски “, той отговори утвърдително, тъй като е имало информация за вероятни конфликти сред агитките.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР