МВнР на Русия призова за флашмоб“ в социалните мрежи в

...
МВнР на Русия призова за флашмоб“ в социалните мрежи в
Коментари Харесай

МВнР на Русия призова за „флашмоб“ в социалните мрежи в подкрепа на задържана в САЩ рускиня
МВнР на Русия прикани за „ флашмоб “ в обществените мрежи в поддръжка на арестувана в Съединени американски щати рускиня
Министерството на външните работи на Руската федерация инициира онлайн „ флашмоб “ в поддръжка на арестуваната в Съединени американски щати рускиня Мария Бутина, предава ТАСС.

От съветското външно министерство приканиха, посредством своите публични интернет страници в „ Туитър “, „ Facebook “ и „ Инстаграм “, потребителите в обществените мрежи да заменят аватарите си със фотография на Бутина.

„ Във връзка с арестуването в Съединени американски щати на съветската гражданка Мария Бутина започваме флашмоб в нейна поддръжка “, пишат от Министерство на външните работи на Руската федерация. Хаштагът, който ще бъде употребен за задачата е #FreeMariaButina.

Руската гражданка Мария Бутина беше арестува във Вашингтон на 15 юли. Тя е упрекната в скрит план за осъществяване действия на територията на Съединени американски щати в интерес на непозната страна. Американските служби настояват, че Бутина е провеждала сходна активност, без да е записана в Министерството на правораздаването на Съединени американски щати като задграничен сътрудник.

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР