MVA технологията предлага 1 ms време за реакция и контраст

...
MVA технологията предлага 1 ms време за реакция и контраст
Коментари Харесай

AOC AGON AG272FCX6 – гейминг монитор с 1800 мм извивка

MVA технологията предлага 1 ms време за реакция и контрастност 3000:1

AOC AGON AG272FCX6 има грабващ окото дизайн с персонализирано RGB осветление

Нов геймърски екран AGON AG272FCX6 на AOC наслед ява 27 -инчовия закривен Full HD модел AG272FCX , като предлага нараснала до 165Hz периодичност на освежаване (от 144 Hz преди) и идва на по-достъпна цена.

На геймърите няма да се постанова да вършат компромис сред реакцията на екрана и качеството на панела, защото MVA технологията предлага 1 ms време за реакция, контрастно съответствие 3000:1 и необятни зрителни ъгли от 178°/178°.

Грабващият окото дизайн на AG272FCX6 с персонализирано RGB осветление в задната част заема минимално място на бюрото, има ергономична стойка с конфигурация на височината и предлага минимална широчина на рамката за елементарно основаване на мултимониторни конфигурации.

Поддръжката на AMD FreeSync на практика отстрани насичането и накъсването на картината и предлага безпрепятствено геймърско прекарване плюс усъвършенствано потапяне в действието и възприятието на съгласуваност с играта, с помощта на извивката с радиус 1800R.

AOC AGON AG272FCX6 показва напълно ново равнище на поглъщащо геймърско прекарване, изключително за почитателите на MMORPG, екшън, надпревари и симулатори. 27-инчовият MVA панел е основан с нежна извивка от 1800R и притегля геймърите по-близо до сцената.

Панелът на AG272FCX6 има оптималната периодичност на освежаване от 165 Hz и при потребление с AMD FreeSync автоматизирано настройва честотата на освежаване, тъй че да пасва на непрекъснато изменящата се кадрова периодичност на GPU-то и по този метод отстрани накъсването на картината.

AOC AGON AG272FCX6 покачва възприятието на съгласуваност с играта, с помощта на извивка с радиус 1800R

Много дребното входно забавяне на сигнала поддържа образна противоположна връзка без очевидно закъснение за геймърите. Благодарение на Full HD резолюцията, геймърите могат да изстискат най-хубавото от високата периодичност на освежаване.

При 165 Hz и 1 ms време за реакция, резултатът на замазване при придвижване е очевидно понижен, придвижванията са по-естествени, ръбовете са по-ясни и накъсаността на играта на практика изчезва. Контрастното съответствие 3000:1 на MVA панела поразява с дълбоки черни тонове, живи цветове и покритие на 100% от цветовото пространство sRGB.

Тъй като AG272FCX6 е предопределен за геймъри, които се любуват да персонализират своите бойни станции с неповторими PC кутии с разнообразни размери и форми, както и да прибавят външна страна с RGB подсветка, мониторът идва с червени, зелени и сини светодиоди на задната страна с акценти във формата на крила и три интензитета на светене.

Персонализацията продължава с изцяло ергономичната стойка, която предлага конфигурация на височината в границите на 110 мм, както и наклоняване, и завъртане. Кабелният QuickSwitch контролер, доставян с монитора, поддържа бърз достъп до игровите режими на AOC (за FPS, Racing или RTS, както и три самостоятелни настройки), без потребност от работа с OSD, чрез 5-посочния джойстик в долната част на екрана.

Дръжката за носене и вградените в стойката улеснения за прибиране на кабелите разрешават елементарно превозване и основаване на по-чисто бюро без кабелна неразбория.

Ергономичната стойка разрешава конфигурация на височината в границите на 110 мм, наклоняване и завъртане

Чрез потребление на функционалността AOC Shadow Control на AG272FCX6 геймърите могат да осветяват сенчести и тъмни области или да затъмняват ярки области, с цел да видят елементи, без да засягат останалата част от изображението.

За да разреши на геймърите да играят в продължение на дълги часове, технологията AOC Flicker-Free понижава трептенето, а режимът Low Blue Light редуцира синята светлина и оттова дискомфорта и умората на очите.

Благодарение на два HDMI врата, един DisplayPort и един VGA вход, както и два USB 3.0 врата, към монитора могат да се свързват голям брой източници. Звукът може да бъде стриймван през стерео представителите (2x3W) или ориентиран през линейния излаз за слушалки на гърба.

AOC AGON AG272FCX6 ще бъде разполагаем на българския пазар през април 2019 година на целесъобразна последна цена от 679 лева с Данък добавена стойност, прецизираха от доставчика.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР