Музиката от албумите AFTER4 и TEN, обединени в книгата с

...
Музиката от албумите AFTER4 и TEN, обединени в книгата с
Коментари Харесай

Концерт с автограф на Живко Петров

Музиката от албумите " AFTER4 " и " TEN ", обединени в книгата с ноти " 20 прелюдии за пиано " от маестро Живко Петров, ще звучи на 18 април от 20 ч. в " София лайв клуб ".
Творческият почерк на Живко Петров се отличава с финес, грациозност, лекост и изтънченост. Свързваме името му с голям брой инструментални сформира - Jazz Breakers, Jazz Surprise с Ангел Заберски, JP3 с Веселин Веселинов-Еко и Димитър Семов... Носител е на доста награди - " Кристална лира " на СБМТД, " Джаз музикант на годината ", Наградата " Икар " на САБ, Наградата " Аполон Токсофорос " на Фондация " Аполония ".
Освен че ще се потопим в ефирната музика на един от най-големите български джаз музиканти, на 18 април ще имаме опция да си купим колекционерската книга " 20 прелюдии за пиано ", която съдържа пиеси, написани с любов и реверанс пред мощта на изкуството. Това е самобитна изповед, комбиниране на текст, музика и облик, с приложена флашпамет с композициите от двата албума като подарък за феновете на известния пианист, композитор и аранжор.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР