Музиката, както никое друго изкуство, е способна да опише любовта,

...
Музиката, както никое друго изкуство, е способна да опише любовта,
Коментари Харесай

Любовта, коятo направи Адел номер едно

Музиката, както никое друго изкуство, е способна да опише любовта, а „ 21 ” на Адел е албумът на разрушените сърца. За доста хора той е избавителен персонален остров, където се намира разтуха и схващане, а за другите, слушащи от крайбрежията на щастливите развръзки, е един от най-великите албуми, писани в миналото.

Какво е предиздвикало Адел да напише Someone Like You, донякъде към този момент не е обект на медийни спекулации и злословия. Ясно е, че нещо огромно се случва с нея сред „ 19 ” и. Това нещо (или по-точно някой), катализиращо креативния й развой, е фотографът Алекс Стърок.

Между лятото на 2008 година и пролетта на 2009 година двамата имат връзка, която евентуално е толкоз наситена и цялостна, че в последна сметка е обречена. Запознават се посредством общи другари, той й прави два-три портрета, тя го наема за формален фотограф на американското си турне, по време на което съгласно клюки споделят една стая в хотелите.  стартира да написа албума в годината, в която се разделят. Аз чаках прекалено много. Бях изискваща, ревностна, макар че не съм ревностен човек. Чувствах се мизерно и самотно. Бях на колене. От този интервал Алекс Стърок е разгласил фотоси и портрети на Адел в професионалния си уебсайт. На тях се вижда едно доверчиво, щастливо и замислено момиче и се усеща, че индивидът зад камерата не е апатичен, тъй като съумява да улови в изражението й тези мънички моменти благополучие или горест, които са толкоз елементарни, че са интимни и се случват единствено сред двама толкоз близки.

Въпреки че Адел в никакъв случай не е удостоверила, нито отрекла, че Алекс Стърок е индивидът, разрушил сърцето й, загадката от няколко години се счита за позволена. Вижте портретите й в галерията и преценете сами... 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР