Музиканти от класа ще зарадват меломаните на 12 юни 2023

...
Музиканти от класа ще зарадват меломаните на 12 юни 2023
Коментари Харесай

Българи плащат 3 бона за среща с Джони Деп и Алис Купър


Музиканти от класа ще зарадват меломаните на 12 юни 2023 година - в София за първи път ще забележим онлайн супер групата " Hollywood Vampires ". Цените на билетите стигат до 3000 лева. 

Двигателите на звездната групировка Джони Деп, на китара, Алис Купър като фронтмен, един от архангелите на китарата Джо Пери от " Aerosmith " ще изпълнят едни от най-големите рок шлагери на всички времена. В сет листа има кавъри на разнообразни паметни песни и банди през годините.

Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с голямо предпочитание за същински рок след 3-годишна пауза.

Билетите за концерта влизат в продажба от през днешния ден в мрежата на Eventim, а от 2 ноември бяха пуснати ВИП пакетите, които включват и среща с бандата.

Т.н. Meet and greet провокира огромен интерес измежду почитателите. Пакетът коства 3000 лв.. Включено е пиво и фотография с бандата, направена от техен фотограф, която по принцип се праща на имейл до 3 дни.

Има и други екстри. " Приятно сме сюрпризирани от интереса към ВИП пакета, който се продава настрана от билетите и е напълно проведен от мениджмънта на групата ", споделят уредниците в България.

Американската супер група " Hollywood Vampires " е основана през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на звезди, основан от Алис Купър през 70-те години. В него членуват рок величия като Джон Ленън (The Beatles), Keith Moon (The Who) и Micky Dolenz (The Monkees). " Hollywood Vampires " имат издадени два студийни албума с присъединяване на посетител музиканти от ранга на Пол Макартни, Слаш от " Guns N' Roses " и Брайън Джонсън -AC/DC.

Концертът на Hollywood Vampires ще се организира на 12 юни 2023 година в столичната зала " Арена София " (бившата зала Армеец). Билетите са в продажба от през днешния ден, 4 ноември (петък) в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Цени на билети са от 90 лв. - правостоящи, 150 лв. - Front of stage до 170 лв. - седящи.

Деца до 6 години влизат без билет и без право на седящо място, предаде dir.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР