Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е

...
Музикантът и зъболекар Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е
Коментари Харесай

Коцето Калки опита месо за първи път от 20 години

Музикантът и ортодонт Костадин Георгиев, по-известен като Коцето Калки, е една от звездите в златния тим на Hell’s Kitchen 6. Той е определян от съотборниците си като сърцето на техния колектив.

Коцето Калки описа на водещия Станислав Иванов за годините, в които е бил ортодонт в миньорско село и по какъв начин е почнал да се занимава с музика. Една от фантазиите на артиста е да направи високомерен оркестър.

Калки показа какво е мнението му за останалите съотборници от звездния тим. Той описа, че познава Изи от доста дребна. Той оприличи влогърката като “индийска богиня " поради гения ѝ да се снима от самото начало от всички ъгли, все едно има повече от две ръце. Калки счита, че Бони има доста мощен нюх към готвенето, написа " Телеграф ".

Певецът, който тази година навърши 62 години, показа, че тайната да наподобява толкоз млад е, че спортува постоянно и се свърза с природата. Той постоянно кара ски през зимата, а като млад е упражнявал лека атлетика.

Коцето Калки описа откровената история за това по какъв начин е спрял да яде месо в епизода на “Кухнята след Ада ". Причината е случай, който не може да не помни и до през днешния ден. В един от епизодите на Hell’s Kitchen опитва месо за първи път от 20 години насам.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР