Музикантът и съосновател на група Пинк Флойд Роджър Уотърс заради

...
Музикантът и съосновател на група Пинк Флойд Роджър Уотърс заради
Коментари Харесай

Роджър Уотърс критикува остро Франкфурт след отменен концерт, планира да заведе дело

Музикантът и съосновател на група " Пинк Флойд " Роджър Уотърс поради антисемитски изявления, като назова този ход офанзива против свободата на изкуството, съобщи ДПА.

" Вземащите решения във Франкфурт знаят, че са от неверната страна на закона ", сподели Уотърс в изказване, направено от Лондон.

Държавни чиновници са отправили апел към компанията, която стопанисва залата, да анулира концерта на 28 май.

" Политиците нямат право да сплашват и тормозят артистите и техните почитатели със забрани за присъединяване ", споделя английският музикант.

 Еврейски организации упрекват Роджър Уотърс в антисемитизъм Еврейски организации упрекват Роджър Уотърс в антисемитизъм

Роджър Уотърс удостовери желанието си да предприеме правни ограничения, с цел да подсигурява, че изявата му ще се състои по проект: " Аз се боря за всички наши човешки права, в това число правото на независимост на словото. Ние сме на път за Франкфурт. Франкфурт, идваме! "

Уотърс има планувани концерти в Хамбург, Кьолн, Берлин, Мюнхен и Франкфурт през май. И в петте града имаше митинги и претенции за забрани.

След правосъдни разногласия град Мюнхен взе решение да позволи провеждането на концерта на Роджър Уотърс на 21 май.

Музикантът назова решението на Мюнхен " добра вест за свободата на словото в Германия ".

 Роджър Уотърс сподели пред Организация на обединените нации, че нашествието в Украйна е противозаконна, само че предизвикана Роджър Уотърс сподели пред Организация на обединените нации, че нашествието в Украйна е противозаконна, само че предизвикана

Градът беше подложен на рецензии поради решението, в това число от посланика на Израел, който назова Уотърс антисемит и сподели, че концертите му би трябвало да бъдат анулирани. Рон Просор се базира на обстоятелството, че музикантът е пускал по време на концерти балони във формата на прасе със звездата на Давид.

Шум се подвигна и към. Музикантът сподели, че съветският президент Владимир Путин желае да употребява войната за битка с фашизма в Украйна и че Съединени американски щати са основният агресор.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР