Музикалната топ звезда на Русия сложи край на 20-годишния си

...
Музикалната топ звезда на Русия сложи край на 20-годишния си
Коментари Харесай

Григорий Лепс в битка сБил Гейтс за Развод на 2021

Музикалната топ звезда на Русия постави завършек на 20-годишния си брак с балерината Анна Съвременният Висоцки се разделя с луксозни жилища, вили и магазин за диаманти
 

10 дни преди края на годината изглеждаше, че разводът на годината е без конкерунция. Бил Гейтс изненада света напролет, когато заяви, че жена му Мелинда е подала документи в съда. Идеалната американска двойка се оказа съвършена единствено за пред камерите, а семейство Гейтс се събра обществено единствено един път – на сватбата на щерка си. Гейтс продължава да е машина за пари, а жена му сполучливо ръководи фондацията му и се радва на свободата си.Историята с цялостна мощ се повтаря в навечерието на Нова година, само че в другия завършек на света.Единият е бизнес император на западния свят, другият е музикалният кумир на източния – Григорий Лепс, именуван новия Висоцки. Роден в Грузия, отраснал в Сочи с фантазията да е състезател, Лепс превзема освен сърцата на руснаците, само че е обичан артист на генерации азери, грузинци, китайци, както и източноевропейци.

Един от приказно богатите съветски артисти, с имане за към 1 милиард $

правилен другар и на Алла Пугачова, и на Филип Киркоров, той направи десетки шлагери. Един от тях – „ Огледала “, с Ани Лорак, има над 100 000 000 гледания в обществените мрежи. Всяка негова ария се трансформира в мегахит. Негова емблемата са разрошените кичури, сините и розовите стъкла на очилата и облеклата в бордо. Както и безупречния брак. Досега.Най-изненадващо той се разведе с жена си Анна, с които бяха дружно повече от 20 години. Време, през което им се родиха три деца.

21-ви век идва с пъкъла и парадайса за Лепс

38-годишният артист прави зашеметяваща кариера и на едно от празненствата с другари в бар среща красивата балерина Анна, 10 години по-млада от него. Влюбва се безумно, разделя се с първата си брачна половинка, която е и ученическата му обич и стартира нов живот. Малко по-късно обаче ориста му нанася тежък удар и той губи гласа си. Следват голям брой интервенции на гласните струни, а след упорити тренировки той съумява още веднъж да се възкачи на музикалния Олимп. Анна е неразделно до него и последователно фамилията им се трансформира в икона за останалите звезди в шоубизнеса.

Анна е въплъщение на идеалната жена

- търпелива, мъдра и красива. Бракът им изглеждаше слънчев, а последният им взаимен пост от края на лятото с нищо не подсказва за приближаващия се бракоразвод.Много от почитателите на 59-годишния Лепс към момента не желаят да повярват, че двамата са разграничени. Те настояват, че същинската причина е желанието на артиста да притегли в допълнение внимание върху себе си. Те напомнят, че единствено преди месец се появи известието, че Лепс е влезнал в психиатрично поделение на московска болница, само че след това се оказа, че това е следващата фалшив вест, опровергана персонално от музикалната топзвезда.Разривът в фамилията бе огласен от юриста на Лепс, който в края на ноември съобщи, че връзките им са в рецесия, а молбата за бракоразвод е импортирана от Анна. Никой от двамата съпрузи не се яви на делото и до момента не е коментирал повода за раздялата. Макар юристът на артиста да твърдеше, че той е напряко сломен, ден преди развода Лепс се появи на новогодишен концерт и съобщи пред публиката: " Аз към момента съм женен ". Не изглеждаше нито сломен, нито вдъхновен.Докато новината за развода на Лепс обикаляше с цялостна мощ музикалните среди, двамата с Анна използваха времето до делото, с цел да поделят имуществото си без обществени кавги и без да стигат до съда. Оказа се, че той излиза от обичаната си компания за продажба на бижута, с цел да я остави в ръцете на някогашната си.Но това надалеч не е единствената му облага, с която се разделя. Съгласно съветските закони,

екссъпругата получава стабилен % от заработваната сума

от артиста, както и половината от взаимното им имущество, добито по време на брака. Лепс към този момент няма да се любува на луксозната панорама на просторния си апартамент от 300 кв. м. на брега на река Москва, който е записан на името на досегашната му жена. По настоящи цени той е оценен на 230 милиона рубли или над 5 милиона лв.. Лепс губи правото да живее и в другия си двустаен апартамент в столицата, оценен на към 70 милиона рубли или 1,5 милиона лв..Не е ясно при кого отиват останалите компании на името на Лепс, основно в ресторантьорския бизнес. Те обаче към този момент не са толкоз сполучливи поради пандемията и надали са били ябълка на раздора при разделянето на фамилното имущество.Най-голям интерес провокира въпросът на каква сума ще постави ръка Анна във връзка с приходите от концертите на Лепс. От години той е измежду най-успешните и високоплатени артисти.

За двучасово осъществяване взима към 3 милиона рубли, което е над 70 000 лв.

а когато пее на частни празненства сумата скача до 180 000 лв..На новогодишни корпоративни празненства тази година присъединяване му доближи 280 000 лв. - равнища, които са недостижими даже за Алла Пугачова.Участието му като жури в Гласа на Русия също удари връх. Там за един сезон проработи 1,8 милиона лв., настрана попълни банковата си сметка с галактическите суми от реклама на разнообразни артикули.По данни на списание Forbes, Лепс заема осмо място в листата на най-богатите руснаци за 2020 година, проработил 5,3 милиона $. На Анна по закон отсега нататък се пада една трета от тази сума, защото две от децата им са още малолетни.

Голямата уязвимост на Лепс са къщите му в Подмосковието. Те са две, като едната бе строена в продължение на повече от 10 години. Представлява неповторим палат измежду гора и езеро, цената й е над 20 милиона лв..Има и впечатляващ автопарк от 19 джипа и лимузини, измежду които Бентли, Рейндж Роувър и Майбах. Всички те са в емблематичния цвят за него – бордо.

Хобито му от 20 години е да колекционира икони

Причината е ясна – вярата в Бог, която му връща гласа. Преди години той ги сподели всичките на галерия в Държавния исторически музей. Без една – подаръкът му от президента Путин.Сдобил се е с неповторими шедьоври от 16-ти до 20-ти век. Някои е получил като дарове, други ги купува от страната и чужбина. Колекционери настояват, че когато се появи на пазара рядка икона, Лепс предлага най-високата цена и постоянно печели. Смята се, че цената на сбирката му е съвсем 100 милиона $.Накъде ще води Лепс новата внезапна смяна в живота му, занапред ще стане ясно.Дали се е появила нова жена, както при Бил Гейтс? Едно е ясно – както Гейтс, по този начин и Лепс не оспори нито едно от желанията и претенциите на благоверната си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР