Мутрите, които помляха бар Бикини в Созопол и раздаваха юмруци

...
Мутрите, които помляха бар Бикини в Созопол и раздаваха юмруци
Коментари Харесай

Разследващи разкриха защо екслейтенантът на Митьо Очите и мутрите му са се вихрили в бар "Бикини" в Созопол!

Мутрите, които помляха бар " Бикини " в Созопол и раздаваха юмруци на защитата и шефа, са вилнели, тъй като не желали да бъдат проверявани за оръжие. Освен това здравеняците отказали да заплащат и за вход, като влезнали демонстративно в редичка. Това е главната версия за погрома в заведението, оповестиха участници в следствието, представени от " Телеграф ". Около 3-4 минутно клипче, снимано от охранителната камера в бара, демонстрира наглото и безпардонно държание на известните като " Батки " здравеняци по морето.

Както БЛИЦ заяви, съществена роля в раздаването на юмруци има 38-годишният Георги Джендов. Името му фигурираше в следствието против наркобоса Димитър Желязков - Митьо Очите с роля отговорник на част от кварталите, в които структурата разпространявала опиати.

Получи 3,6 години присъда след съглашение с прокуратурата, само че не излежа даже половината от присъдата си.

Камерата демонстрира, че Джендов е един от последните 12-13 здравеняци, нахлули в заведението в 1,57 часа в неделя. Минута по-рано момче от защитата, което стои пред входа на заведението, влиза, с цел да каже на сътрудника си да отиде извън, защото има проблем. А той идва от обстоятелството, че мутрите не желаят да бъдат проверявани, нито да заплащат вход, сочат първичните данни.

С нахлуването бръснатият нула номер Георги отива към единия гард и стартира да му крещи, а момент по-късно различен от мутрите нанася удар на охранителя. През това се появява шефа на бар " Бикини " Христо Бардуков, който също получава удар в главата.

" Лягай на колене, чуваш ли какво ти споделям, лягай на колене ", крещял бандитът. Освен основният хулиган, в ареста са още Димитър Харалампиев-Рочата, Пламен Русев, Красимир Апостолов и Георги Недев. Повечето са престъпно проявени за разнообразни закононарушения.

Четете тук кои и какъв брой са рискови крими героите, вилняли като обезумели в бар " Бикини " в Созопол.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР