Муселиево. На голяма среща в село Муселиево ПП АБВ представи

...
Муселиево. На голяма среща в село Муселиево ПП АБВ представи
Коментари Харесай

Местни избори 2019: На голяма среща в село Муселиево ПП АБВ представи пълната си листа от 13 кандидати за общински съветници за предстоящия местен вот в община Никопол

Муселиево. На огромна среща в село Муселиево Политическа партия АБВ показа цялостната си ли листа от 13 претенденти за общински съветници за идния локален избор в община Никопол. Това оповестиха от пресцентъра на Партията .
На огромна среща в село Муселиево Политическа партия АБВ показа цялостната си ли листа от 13 претенденти за общински съветници за идния локален избор в община Никопол. Партията издига претенденти във всички села в общината, където се избира кмет. За да показа претендентите на АБВ, в Муселиево бяха ръководителят на партията Румен Петков и претендентът за кмет на Никопол Любомир Мачев.
Петков съобщи пред жителите на с. Муселиево, че това е най-хубавата листа в общината, тъй като са показани всички обитаеми места, уравновесена и професионално, и възрастово. „ Всеки претендент има своята биография и присъединяване в стопанския живот в страната, показани са трудовопроизводителните компании, аграрни производители, работодателите на територията на общината, огромни компании експортьори за Европейски Съюз на аграрни артикули “.
В рамките на представянето претендентът за кмет на община Никопол Любомир Мачев подчертава върху три огромни и значими резултата от присъединяване на АБВ в Общинския съвет и в администрацията – реализирането на два плана по обезпечаване на техническо съоръжение на домовете за домакински обществен партонаж в Никопол и Черковица, обществен план за грижа за възрастните хора, в границите на който беше обезпечена и най-високата работна заплата в подобен вид заведения, планове със обществена устременост за наемането на безработни и понижаване равнището на безработица и един от най-големите триумфи, благодарение на управлението на АБВ и персонално на Румен Петков и президента Георги Първанов – съхраняването и обезпечаването на МБАЛ Никопол и МЦ Никопол. Следваща огромна упоритост на претендентите на АБВ в локалния избор е безвъзмездни ясли и детски градини за децата на Никопол.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР