Мургав индивид онанира посредбял ден на метри от детска площадка

...
Мургав индивид онанира посредбял ден на метри от детска площадка
Коментари Харесай

Гнусно! Мургав индивид онанира посред бял ден на метри от детска площадка в Бургас

Мургав субект онанира посредбял ден на метри от детска площадка в бургаския ж.к. " Братя Миладинови ". За това алармира пред Burgas24.bg водачът на Организацията за протекция на българските жители Стефан Петров. Публикуваме описа му без редакторска интервенция.

Преди малко по-малко от 2 седмици майка се разхожда с дребното си дете в ж.к. " Братя Миладинови " в Бургас. Отива към детската площадка, която е на фотографията, само че когато доближава, вижда ром, който обикаля под терасите и държанието му й се коства необичайно. На площадката няма хора и тя взема решение да отида малко по-надолу, където има друга площадка, която е по-малка, само че там имало някакви хора.

Прави няколко крачки и вижда по какъв начин ромът се е сврял под една от терасите и онанира. Отива до количката с детето да си вземе телефона и да се обади на 112, само че се забавя, с цел да оправи детето, тъй като се разревало. В този миг ромът си потегля. Това се случва към 11:00 часа, а площадката се намира зад блок номер 5 в комплекса.

От ОЗБГ са безапелационни, че ще подхващат законови ограничения за повишение сигурността в региона и приканват жителите да бъдат внимателни, задружни и виновни и да алармират на тел. 112 при положение на проблем.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР