Мура и Лудогорец играят при резултат 0:0 в мач от

...
Мура и Лудогорец играят при резултат 0:0 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Мура - Лудогорец 0:0 мощно начало на втората част за домакините

Мура и Лудогорец играят при резултат 0:0 в мач от втория прелиминарен кръг на Шампионската лига.

Лудогорец стартира по-активно мача и в първите 10 минути владението на топката беше съвсем напълно в интерес на "орлите ", до момента в който домакините бяха подкрепяни от цялостните трибуни.



Лудогорец продължи да господства над притежанието на топката и в идващите минути, а домакините изпадаха постепенно във все по-дълбока отбрана. До момента обаче разградчани не съумяваха да намерят междина.

Първият автентичен изстрел в мача пристигна в 21-та минута. След хубава композиция през центъра Пиерос Сотириу с оказа на стрелкова позиция, само че защитник на Мура блокира в корнер.

В 32-та минута пристигна и първото съществено състояние в мача за Мура. След чудесно построена постепенна офанзива Михаел Клепач се оказа на стрелкова позиция, само че Кристиян Кахлина се оправи ослепително и мазета в корнер. Две минути по-късно Каули откри пространство и стреля отдалеко, само че неопределено.

Нови 3 минути по-късно Жордан Икоко си сътвори прекрасен ъгъл за изстрел, само че не нацели вратата на Обрадович. В 40-та минута, след флангова офанзива, Каули Оливейра се оказа на стрелкова позиция, само че още веднъж не откри задачата.

Две минути преди края на полувремето Сотириу пропусна превъзходен късмет за гол, откакто от към 10 метра не уцели вратата на Обрадович след центриране отдясно.

В началото на второто полувреме Михаел Клепач още веднъж опитва мерника си отдалеко, само че още веднъж се регистрира с следващия неакуратен изстрел. В 50-та минута Лука Бобичанец затрудни Кахлина отдалеко, който мазета леко несигурно в ъглов удар. Две минути по-късно състезател на Мура опитва извънредно рисков удар отдалеко, който остана на сантиметри от това да порази вратата на Кристиян Кахлина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР