Мултимилионерът Павел Антов, депутат от пропутинската партия “Единна Русия е

...
Мултимилионерът Павел Антов, депутат от пропутинската партия “Единна Русия е
Коментари Харесай

Руски милиардер падна от покрив на хотел в Индия, нарекъл войната в Украйна терор

Мултимилионерът Павел Антов, народен представител от пропутинската партия “Единна Русия ” е открит в локва кръв пред първокласен хотел в индийския град Раягада, съобщава 

Антов е прочут като съветския " крал на саламите ". Мистериозната му гибел идва единствено два дни откакто неговият сателит в Индия Владимир Буданов умрял в болница от сърдечен удар, обвързван със корист с опиати и пиене..

Антов бил в Индия дружно със свои другари, " с цел да чества идния си 66 рожден ден ". Неговият другар пък умрял от " сърдечен удар, обвързван със корист с опиати и пиене ", както оповестяват индийските управляващи.

" Всички вероятни сюжети във връзка с гибелта на двамата съветски жители се ревизират. Засега наподобява, че Антов инцидентно е паднал от терасата на хотела ", сподели шефът на районната полиция Раджеш Пандит пред Агенция Франс Прес. Той добави, че гибелта на Буданов е била породена от препиване и допустима свръхдоза опиати, макар че към момента чакат резултатите от аутопсията.

Шефът на полицията допусна, че Антов може да се е самоубил, като е скочил от терасата на покрива на хотел " Сай Интернешънъл " " в припадък на тъга от гибелта на Буданов ".

" Вероятно е бил смутен от гибелта на приятеля си, отишъл на терасата на хотела и евентуално е паднал ", сподели още шефът на полицията.

Руският общоприет консул Алексей Идамкин съобщил пред ТАСС обаче, че Антов е паднал от прозореца на хотела, а не че е скочил от покрива му.

Въпреки, че съгласно управляващите няма нищо подозрително в гибелта на двамата, телата им към този момент са кремирани.

Антов е един от най-богатите хора в Русия, през 2019 година благосъстоянието му е оценено на 10 милиарда рубли.

През юни в обществените мрежи Антов разкритикува войната и въздушните удари против Киев като съветски " гнет ". Тогава той разяснява съответна съветска офанзива с думите: " Момиче е извадено отдолу под отломки, бащата, наподобява, е погубен. Майката се пробват да я извадят с кран, тъй като е заклещена под плоча. Честно казано, извънредно мъчно е това да се назова нещо друго с изключение на гнет ".

Малко по-късно милионерът отдръпна коментара и се извини, потвърждавайки, че обявата му в обществените медии е била " нещастно неразбирателство " и " техническа неточност ". Той настоя, че " постоянно е подкрепял президента " и " откровено вярвал в задачите на военната интервенция на Путин ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР