Мръсна вода тече от чешмите на пловдивчани за пореден път

...
Мръсна вода тече от чешмите на пловдивчани за пореден път
Коментари Харесай

Покъртително! Вода със строителни материали тече от чешмите в центъра на Пловдив

Мръсна вода тече от чешмите на пловдивчани за следващ път в последния месец. Този път обаче казусът наподобява надалеч по-сериозен. От изпратените до редакцията ни фотоси се вижда, че от чешмите на хората безусловно излизат строителни боклуци.
Прочетете още
„ Вижте какво излиза към този момент 2 дни от чешмата ми, на улица „ Граф Игнатиев” и улица „ Борислав” на центъра на Пловдив. Това нещо в парчето плат го събрах единствено за 15 мин. откакто го сложих на смесителя. От през вчерашния ден до през днешния ден излезе към половин кг – бял пясък наподобява на вар или кварцов пясък. Може би се дължи на ремонта на улица „ Богомил”, въпреки да е на съвсем 2 км. от жилището ми”, описа четец на TrafficNews .

Той моли хората живеещи в региона да не пускат топла вода, тъй като бойлерите се пълнят задачите с тази примес.

На дежурния телефон на ВиК никой не дава отговор, тъй че жителите не могат да получат информация какво тъкмо тече от чешмите им. Това би трябвало да е вода, годна за пиянство, за битови потребности и къпане.

Припомняме, че преди към десетина дни, от чешмите в Смирненски течеше мътна субстанция вместо вода, а преди към 3 седмици сходна беше обстановката още веднъж в центъра. Тогава още веднъж никой от ВиК не се ангажира да изясни на какво се дължи нечистата вода и какъв е химичният ѝ състав, безвредна ли е за консумация и кой ще поеме отговорността.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР