Мръсна вода потече в домовете на хората от Карлово. Те

...
Мръсна вода потече в домовете на хората от Карлово. Те
Коментари Харесай

Мръсна вода потече от чешмите в Карлово СНИМКИ

Мръсна вода потече в домовете на хората от Карлово. Те споделят, че даже има и квартали в града, където водата е черна на цвят.

Други пък споделят, че казусът с водата там е от години, а не занапред. От фрагментите, оповестени в обществената мрежа фейсбук, излиза наяве, че водата фактически е извънредно нечиста и негодна за консумация. Също по този начин водата била такава без да е спирало водподаването.

Хората споделят още, че даже можело да се каже, че в някои елементи на Карлово, водата била негодна и за приложимост за битови потребности, защото извънредно доста нечиста и е тъмнокафява - съвсем черна(както се вижда и от снимките).

Множество мнения се изписват под обявата. Ето и какво гласят някои от тях:

" Горе при нас пък е черна на " Граф Игнатиево. " ", " И при нас беше същата - долу, към гарата - " Райко Даскалов. " ", " У нас беше нощес черна! Никой не ни предизвестява за аргументите! ", " Същата беше и на " Калофер челник ", като минава през 2 филтъра. " - това гласят дребна част от мненията на възмутени хора от Карлово.

" Водата от дълго време е мътна и се утаява жълто след денонощие, вие в този момент ли го забелязвате. Това стана след един огромен ремонт преди към десетина години. ", споделя Петко Попов.

" Водата е такава още след като включиха дъбенската. Едно време чешмите се захранваха от Баража и водата беше кристално чиста, тези, които са на моята възраст несъмнено помнят! ", прецизира Мата Господарска.

Ето и фотоси на водата в другите елементи на град Карлово:



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР