Мрачно време с облаци и дъжд ни посрещна на 21

...
Мрачно време с облаци и дъжд ни посрещна на 21
Коментари Харесай

Мрачно време, облаци и дъжд

Мрачно време с облаци и дъжд ни посрещна на 21 април 2020 година Температурите внезапно паднаха и ще са сред 8 и 17 градуса.

ВИЖ ОЩЕ: Чака се мраз, не радиация

Времето на Балканите в идващите 2 дни ще се дефинира от мощна система с ниско атмосферно налягане, която се движи в Средиземноморието. Вторник ще е прохладен, а в югозападната половина на страната – дъждовен. В планините на Югозападна България дъждът ще минава в сняг и по високото краткотрайно снеговалежите ще са значителни. В късните часове на деня преваляванията последователно ще понижават и ще стопират. Температурите в ранния следобяд – сред 8 и 17 градуса, най-топло ще е в Североизточна България, където превалявания не се чакат, заяви Нова тв.

В сряда облачността от североизток на югозапад ще се раздира. Облачно ще остане единствено в крайните югозападни региони, а вятърът към и след обяд ще е по-силен в областите на Югоизточна България. Четвъртък, петък и събота превалявания не се чакат. Поривите напразно в обедните часове с всеки ден ще са по-слаби, а дневните температурите ще се покачват. В края на седмицата в следобедните часове термометрите още веднъж ще демонстрират стойности към 20 градуса, а по поречието на Дунав – даже и над 20 градуса.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР