Британците трябва да се подготвят за кипящи празници, тъй като

...
Британците трябва да се подготвят за кипящи празници, тъй като
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Горещи празници, тъй като картите на Метеорологичната служба стават оранжеви с британците, за да се пекат на слънце от 19C

Британците би трябвало да се приготвят за кипящи празници, защото останалата част от уикенда се чака да кипи с върхове от 19C.

Метеорологичната работа пусна четири нови метеорологични карти, които демонстрират най-вече ясно небе над Британските острови през цялата неделя. Изолирани дъждовни линии ще валят над югозапада сутринта и ще се издигат нагоре през Уелс и Северна Ирландия с напредването на деня.

Най-горещите температури ще се следят в Лондон и на югоизток, където оптималните 19C се чакат към 14 часа. В Мидландс и Северна Англия също ще бъде горещо с 17C по същото време. Междувременно останалата част от Обединеното кралство ще бъде като цяло мека, защото живакът доближава 14C в Северна Ирландия и Шотландия.

Това е ослепителен контрастност от вчерашната прогноза, в която метеорологичната работа предвижда смесена картина за времето през уикенда. Хладни условия, слънчево греене и превалявания се усещаха в разнообразни елементи на страната. Милиони в южната част на Англия се с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР