Меган Маркъл се отказа от годежния си пръстен в продължение

...
Меган Маркъл се отказа от годежния си пръстен в продължение
Коментари Харесай

Истинската цена на актуализацията на Меган Маркъл за актуализацията на нейния годежен пръстен, след като „изчезна“ в продължение на месеци

Меган Маркъл се отхвърли от годежния си пръстен в продължение на месеци, защото отчетите допускаха, че се поправя, като един специалист в този момент разкрива какъв брой коства може да е коствало.

Херцогинята на Съсекс не носеше пръстена си осем месеца предходната година, като доста почитатели се притесняваха, че бижуто „ липсва “. Но най-сетне тя излезе с ослепителния пръстен, до момента в който участва на премиерата на кино лентата Боб Марли: Една обич с принц Хари.

Меган също носеше пръстена, когато се причисли към Хари във Флорида предишния месец. Много почитатели бяха уверени, че годежният пръстен наподобява по-голям от нормално, а специалистът по бижута Тони Френч има вяра, че е можело да коства на Меган единствено £250, с цел да го промени.

За всички последни вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати, отидете в The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Вътре в нигерийското турне на принц Хари и Меган Маркъл от „ принцеса боец “ до „ кралско “ обграждане

„ Казва се, че принц Хари има проектира пръстена с центр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР