Мрачна прокоба тегне над американския епичен научнофантастичен филм Аватар. Премиерните

...
Мрачна прокоба тегне над американския епичен научнофантастичен филм Аватар. Премиерните
Коментари Харесай

Прокобата на `Аватар`: зрители умират, след като са гледали новата лента

Мрачна поличба тегне над американския героичен научнофантастичен филм " Аватар ".

Премиерните прожекции на хитовия блокбастър бяха съпроводени от следващ драматичен случай. Към момента двама фенове са намерили гибелта си на седалките в киносалоните, до момента в който са се наслаждавали на омагьосващото представление пред себе си.



След като преди време мъж умря по време на прожекция на първия филм от поредицата, преди броени часове от сърдечен удар издъхна различен обожател на продължението " Аватар: Природата на водата+. Според първите изказвания най-вероятно става дума за безпокойство, предизвикало гибелта, съобщи " Метро ".

Продължението на тоталния шлагер на Джеймс Камерън, обществено озаглавено " Аватар: Природата на водата ", беше пуснато по кината в целия свят в петък. Освен грандиозния триумф, който донесе на кино лентата първите му прожекции, съставът му също бе изпълнен от плеяда сполучливи и обичани холивудски звезди, измежду които Кейт Уинслет, Зоуи Салдана, Сам Уортингтън и Сигорни Уивър.



Мъжът, който е разпознат като Лакшмиредди Срину, е отишъл да гледа лентата в киносалон в района Какинада в южния щат Андхра Прадеш. Удоволствието си там той бил споделил с по-малкия си брат. Според публична информация от локалните медии Срину е получил удар и е умрял по средата на тричасовия филм. Съобщава се, че е бил откаран в държавната болница в Педапурам, където е открита настъпила гибел. 

" Имал е последвало възпаление на кръвоносните съдове в резултат на прекаран Коронавирус ", оповестява пред The Hindustan Times доктор Санджив Гера, началник на болница Fortis в Нойда.



На въпроса какво може да е провокирало инфаркта на Срину, специалистът дава отговор: " Стрес и покачване на кръвното налягане, както се е случило в този случай. Артериите на сърцето може да са се раздрали, а това може да докара до внезапно спиране на сърдечната интензивност ”.

" Смъртта може да се дължи на разкъсване на плака в коронарните съдове или на задействане на аритмия поради възбуда ", прибавя доктор Прадип Кумар от болница Aster CMI пред изданието. " Подобни смъртни случаи се случват по време на вълнуващи мачове или прочувствени ситуации ", прецизира още експертът.

Също от сърдечен удар умря и първият фен на " Аватар ", умрял по време на прожекция на кино лентата през 2010 година Той е 42-годишен мъж от Тайван. Тогава беше оповестено, че злополучният клиент на киното е имал анамнеза за високо кръвно налягане и че гибелта му вероятно е била подбудена от “прекомерна възбуда от гледането на кинолентата ”.

Към момента филмът " Аватар 2 " е събрал над 135 млн. $ в американския боксофис. По-рано ежисьорът Дейвид Камерън призна, че работата по изпълненото с голям брой специфични резултати продължение е била “много скъпа ”, и съобщи, че с цел да означи облага, ще би трябвало да доближи до 2 милиарда $ облага, което досега са правили само пет кинопродукции, включително и първият " Аватар ".



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР