Моята най-добра приятелка е много интересен и креативен човек. Мислех

...
Моята най-добра приятелка е много интересен и креативен човек. Мислех
Коментари Харесай

Моята най-добра приятелка отмъсти на неверния си съпруг

Моята най-хубава другарка е доста забавен и изобретателен човек. Мислех си, че въображението й е лимитирано до красиви картини и стихове. Но към момента не мога да допускам какво направи.

Накратко, сега написа детективски разказ. Тя стартира да видя, че брачният партньор й остава до късно в офиса и изчезва за уикенда. Откри по ризата му следи от червило.

Така един ден тя реши да последва брачна половинка си. Тя поръча такси, постави си перука и черни очила и го наблюдава до офиса му. След работа той излязъл с красива русокоска. Нежно я прегръщал, целувал, шепнел нещо смешно в ухото й. Тя бързо направила няколко фотоси на тази сладка двойка.

Тя продължи следствието си. Направи фотография на кореспонденцията им по телефона, продължи да шпионира двойката. След седмица фотоапаратът й беше цялостен със фотоси от киното, кафенета, разходки в парка.

Мислите ли, че след толкоз доказателства тя напусна брачна половинка си? Отговорът е не. Месец по-късно тя ми донесе първия образец от книгата.

Отварям я и на първата страница виждам фотография на Стефан и млада русокоска.

“Не разбирам нищо. ”

“Е, взех решение да му дам урок. Всяка глава стартира със фотоси ”, усмихва се саркастично тя.

Вижте още: Децата не дължат нищо на своите родители

Между другото, към този момент е разведена жена. Мъжът й се извини, коленичи пред нея и даде обещание, че няма да се повтори. Но Таня беше непреклонна.

Между другото, Стефан не знае, че славата ще го застигне скоро, тъй като тя не му сподели нищо за романа си. Отмъщението на дамите е грубо дело.

Победа ли е такова възмездие или просто недостойна постъпка?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР