Моята грешка е, че бях твърде мек и твърде късно

...
Моята грешка е, че бях твърде мек и твърде късно
Коментари Харесай

Собственикът на Емко: Сгреших, че се обърнах късно към Борисов

Моята неточност е, че бях прекомерно мек и прекомерно късно се обърнах към господин Борисов за решаването на въпроса. Истината излезе нескрито.. не трябва да се търсят постоянно неточности, аз съм човек, който затваря страницата и тези месеци все едно не са били , тъй като като се концентрираме в предишното, кой какво споделил, не може да продължим напред. Нека ни води позитивното. Това съобщи притежателят на " Емико " Емилиян Гебрев.
По думите му " грешката на Караниколов (бел. ред. - министърът на икономиката) е била, че се впусна в отбрана единствено на едната част от бранша - държавния. "
На въпрос на bTV дали това е било съзнателно или неумишлено, Гебрев сподели: " Да кажа, че е съзнателно - няма да е напълно правилно, неумишлено също, това комплекс от неточности. Министърът е бил измамен, когато му е казано, че различен може да направи тези произведения. Важното е, че всички проблеми бяха загърбени в този народен интерес. "
Русия е наш съперник, само че имам възприятието, че ние си направихме някаква вътрешна каша, която докара дотук, добави още Гебрев.
Припомняме, че на 10 октомври въпросът с оръжейната компания " Емко " завърши със съглашение сред страната и предприятието. Заради постигнатата сделка, митингите на служащите се анулират. Това стана след среща сред премиера Бойко Борисов, икономическия министър Емил Караниколов и представители на оръжейната компания – притежателят Емилиян Гебрев, както и финансовият шеф на " Емко ". Споразумението включи връщане на лиценза за импорт и експорт на " Емко ", както и заричане да им бъдат възобновени отнети контракти с " Кинтекс ".
" Днес е един доста прекрасен ден. Жалко, че по този начин късно настъпи и тъпо, че в последния миг се обърнахме към премиера за помощ. Всичко беше тествано от негова страна, всичко беше конкретизирано дружно с министъра на стопанската система. Взе се вярното решение за нашата страна като цяло, което значи да запазим нашия имидж на България на външните пазари. Да работим все по този начин сполучливо, както сме работили до момента. Това съдействие сред страна и частна компания да продължи да работи напред. Убеден съм, че ще продължим да работим в съдействие. Уверен съм, че няма по никакъв метод да се повтори това нещо. Външният пазар е много комплицирано нещо, само че благодарение на страната постоянно се съумява. Протестът, който беше плануван за 11 октомври, е анулиран и няма да се състои ", разяснява тогава Емилиян Гебрев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР