Моят отговорът на въпроса в заглавието е: не, съм и

...
Моят отговорът на въпроса в заглавието е: не, съм и
Коментари Харесай

Ти изслуша ли оня 5-часов запис? Извършената подлост обслужва путлеризма

Моят отговорът на въпроса в заглавието е: не, съм и нямам 5 часа за губене. Сам съм си стопанин на времето и ставам все по-голям сребролюбец във връзка с скъпия запас, какъвто е времето (ми).

Съмнявам се, че за такова прослушване има доста претенденти даже и измежду възхитените от тази гнусота депутати, както и измежду някои дегенерати, на които се нрави подлостта на партиеца да запише скрито съпартийците си и да се похвали с това.

Все отново, при цялата си аномалия, даже и в българската политика и в политизираната среда доминират естествените хора, уповавам се. Всеки от малко малко естествен човек би си признал (макар и не безусловно публично), че
приказва за хората пред хората едно,
само че в стеснен кръг от доверени близки хора се показва “малко ” по-различно.

Ти, читателю, би ли лиснал словесна мръсотия в лицето на очевидно грозна жена с сходна констатация? Или въпреки всичко, тъй като си естествен, не би го направил? Но в диалог с някого, пред който можеш да си позволиш да се отпуснеш “некоректно ”, може и нещо пиперливо да речеш по същата тематика. Така сме устроени и това не постоянно значи двуличие.

Лекарят, в случай че не е “превъртял ” ( тъй като и докторите са хора и си имат граници на търпимостта) не споделя на обречения си пациент “предстои да пукнеш ”, нали. Дали тъкмо с такива думи, само че нещо сходно сигурно би споделил надалеч от ушите на наказания на гибел от онази с косата.

Мога да дам още доста образци за какво не е учудващо че от всеки-повтарям, от ВСЕКИ скришен
запис на 5-часов диалог на няколко десетки политици
(или просто хора), който не е предопределен за обществена приложимост, могат да произтекат нежелани за говорещите на записа последствия. Само че не ВСЕКИ е кадърен на подлостта да аргументи това най-съзнателно и злонамерено на хора, които са му имали доверието да го считат за собствен сподвижник и съидейник.

Нямам 5 часа за губене: секунди са ми задоволителни, с цел да преценява, че снимането под полата за проявление на жадната за сходни ПИКантерии публика е скотщина. Спомнете си както точно ПИК разпространиха откровена порнография, с цел да дискредитират претендент за кмет на София. Сега се вършат на възмутени от своето сходство Радостин Василев.

Освен това за всеки политически образован човек е ясно и без доказателствената радостна превъзбуда на рашистите от свинщината на Радостин, че тя обслужва путлеризма.

Коментарът е поместен във фейсбук страницата на Иво Инджев. Заглавието е на ДЕБАТИ.БГ.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР