Моура: Уважавам Емери, той е добър треньорПолузащитникът на Тотнъм Лукас

...
Моура: Уважавам Емери, той е добър треньорПолузащитникът на Тотнъм Лукас
Коментари Харесай

Моура: Уважавам Емери, той е добър треньор

Моура: Уважавам Емери, той е добър треньор
Полузащитникът на Тотнъм Лукас Моура отхвърли да подлага на критика мениджъра на Арсенал Унай Емери, за това че не получи задоволително игрови минути, до момента в който двамата работеха дружно в ПСЖ. Бразилецът, който се утвърди в титулярния състав на Маурисио Почетино през сегашния сезон във Висшата лига, показа преди, че е претърпял „ най-тежките седем месеца “ в кариерата си на,,Парк де Пренс “ под управлението на испанеца.

,,Трябва да уважа решението на треньора “, стартира той.,,Знам, че за него е мъчно да избере кои 11 да стартират като титуляри. Не виждам в предишното, избирам да се съсредоточвам върху сегашното и това, което мога да направя и да печеля. Нямам нищо срещу Унай, изпитвам почит към него, той е добър треньор “, добави той.

,,Опитвам се да го покажа с екипа на Тотнъм – към този момент забравих за последните пет-шест месеца от престоя ми в ПСЖ. Предпочитам да мисля за четирите години преди този момент, в които бях благополучен и завоювах няколко трофея. През последната година аз израстнах и усещам, че съм по-опитен и мощен темперамент “, приключи халфът. Тотнъм гостуват на Арсенал в дербито на северен Лондон в неделя следобяд, като е на три точки пред своя градски противник. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР