Мотоциклетист от Филаделфия, обвинен, че е видян във вирусно видео

...
Мотоциклетист от Филаделфия, обвинен, че е видян във вирусно видео
Коментари Харесай

Мотоциклетист от Филаделфия, който рита в предното стъкло на жена с деца в кола във вирусно видео, се признава за виновен

Мотоциклетист от Филаделфия, упрекнат, че е забелязан във вирусно видео да рита в задното предно стъкло на кола на жена с двете й деца вътре и насочил револвер към главата й, се призна за отговорен в сряда.

26-годишният Коуди Херон се призна за отговорен по две обвинявания за нахлуване с утежняващи условия и владеене на инструмент за закононарушение по отношение на нападението от 1 октомври, сподели окръжната прокуратура на Филаделфия.

Окръжната прокуратура сподели, че спомагателни детайлности по отношение на признанието на Херон за отговорен ще бъдат оповестени в четвъртък, заяви FOX29 Philadelphia.

Нападението е станало към 21:00 часа. на 1 октомври, когато група ездачи на АТВ и мотоциклети се събраха в региона към кметството в блок 1400 на South Penn Square в квартала Center City, сподели полицията във Филаделфия.

Коуди Херон, на 26 години, се призна за отговорен по обвинявания по отношение на усложнено нахлуване на 1 октомври в квартал Сентъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР