Мотоциклетист без книжка бе хванат от полицията два пъти в

...
Мотоциклетист без книжка бе хванат от полицията два пъти в
Коментари Харесай

Луда гонка между полицаи и мотоциклетист без книжка в Кючука

Мотоциклетист без брошура бе заловен от полицията два пъти в границите на два дни. Докато си карал возилото по бул. " Никола Вапцаров " в Кючука, мъжът бил видян от униформени. На тях им направило усещане, че мотоциклетът е без номера. Подали звуков и светлинен сигнал на нарушителя, само че той не спрял, а дал газ в опит да избяга.

Служителите на реда го последвали с патрулката. В региона на бензиностанция го доближили и още веднъж пробвали да го спрат. Единият еднообразен му показал с ръка да отбие вдясно. Мотоциклетистът отново не се подчинил и подал газ. След към 50 метра обаче пътят му бил препречен от паркиран рейс. Наложило му се да спре, с цел да не се удари в него. Така бил хванат от служителите на реда. При инспекция станало ясно, че нарушителят няма брошура. Изтекла му, а той не я възобновил поради голям брой неплатени санкции. Обяснил и че мотоциклетът не е регистриран, защото бил импортиран от Германия и не разполагал с нужните документи. Полицаите му съставили акт, а мъжът заречен, че няма да кара возилото.

Въпреки това обаче не извършил обещанието си и за неприятен шанс още веднъж бил хванат. На идващия ден още веднъж се качил на мотоциклета. Патрулка го забелязала в село Куртово Конаре. При инспекцията открили, че няма брошура и че единствено преди няколко часа е санкциониран за същото нарушаване. Джигитът бил изправен пред съда. Там се признал за отговорен и изразил страдание. Магистратите му наложили 1000 лева санкция поради, че е съдействал и че нарушаването му е с ниска степен на социална заплаха.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР