Моторист е загинал в катастрофа с едно от златните ни

...
Моторист е загинал в катастрофа с едно от златните ни
Коментари Харесай

Моторист е загинал в катастрофа с едно от златните ни момичета

Моторист е умрял в злополука с едно от златните ни девойки. В случая в Казичене е взела участие Любомира Казанова, а за цялата покруса стана ясно от Facebook профила на Вили Чакърова, майка на починалия Васил Палпулин.

Инцидентът е станал в събота към 16:00 часа в Казичене, само че за него не е обявено в формалния бюлетин на Министерство на вътрешните работи.

" На 24.08.2019 животът на сина ми бе убит в злополука със златното момиче на България - гимнастичката Любомира Казанова. Името й не се загатва в нито една оповестена новинарска публикация по отношение на злополуката и че е участник в нея. С връзки може да изтриеш името си от случая, благо момиче и да изопачиш истината, само че на съвестта ти ще лежи един убит живот! Моля се за публичност и правдивост! Знам, че ще изпишат какви ли не неща, а кой е отговорен ще реши съдът, само че желаеме да се знае кой е взел участие в случая, а не да се потули. Моят наследник не беше самичък там! За една майка няма по-голям смут от това да надживее детето си! Споделете поста ", написа Вили Чакърова.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР