Мотивът за заливането на жената с киселина най-вероятно е личен,

...
Мотивът за заливането на жената с киселина най-вероятно е личен,
Коментари Харесай

Сотир Цацаров с горещи разкрития за залятата с киселина жена! Има конкретни данни за извършителя…

Мотивът за заливането на дамата с киселина най-вероятно е персонален, има съответни данни за възможния причинител. Това сподели основния прокурор Сотир Цацаров пред публицисти във връзка със случая със залятата с киселина 36-годишна жена. „ Мен ме интересува това, което чух сутринта от основния секретар на Министерство на вътрешните работи и от шефа на Столичната дирекция “, сподели Цацаров.

По думите му оперативният прогрес по случая не е малко. „ Нека им дадем малко време. В последна сметка има напълно съответни данни във връзка с възможния причинител, както и претекста. От това, което те са създали досега и в случай че то се удостовери, през днешния ден, на следващия ден – хората могат да показват пред прокуратурата годни данни. Нека не избързваме и им дадем време за работа “, съобщи Цацаров. По думите му плануваните санкции в тази ситуация са с оглед естеството на телесната щета. Според него дали наказванията би трябвало да бъдат нараснали е предмет на решение на народните представители.

В понеделник вечерта, 36-годишната жена бе залята с киселина в региона на бул. „ Александър Стамболийски “ и „ Константин Величков “. Жената бе откарана в УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “ с 24% надълбоко изгаряне от неуточнен химически сътрудник по главата, шията и пръснато по долните крака. Полицията работи по две версии за нападението- едната е обвързвана с персонален претекст, а другата – с бизнеса на потърпевшата, която е имала сладкарски завод.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР