Мост, свързващ анексирания полуостров Крим с окупираната от руските сили

...
Мост, свързващ анексирания полуостров Крим с окупираната от руските сили
Коментари Харесай

Киев обвини Москва, че обмисля атака срещу АЕЦ „Запорожие“

Мост, свързващ анексирания полуостров Крим с окупираната от съветските сили част от Херсонска област в Украйна, е претърпял вреди при украински удар, оповестиха назначените от Москва управляващи.

Ръководителят на окупационните управляващи в Херсонска област Владимир Салдо заяви, че е " бомбардирана цивилна инфраструктура: мостове на административната граница сред Херсонска област и Крим, покрай Чонгар ". По думите му първичното следствие показвало, че украинците са употребявали английски ракети " Сторм Шадоус ".
Въпреки някои неудобства, породени от ракетния удар на киевския режим, това няма да промени хода на „ специфичната военна интервенция “. Ремонтните действия ще лишават няколко дни.
Владимир Салдо – назначен от Русия губернатор на Херсонска област

Руският президент свика незабавно съвещание на Съвета за национална сигурност на Русия, на което предизвести, че стратегическите запаси на Украйна не са изчерпани.
Допълнително военно съоръжение може да бъде обезпечено, само че мобилизационният запас не е безграничен. Изглежда, че западните съдружници на Украйна в действителност са решили да водят война с Русия до последния украинец. Наред с това би трябвало да отчетем обстоятелството, че настъпателният капацитет на съперника към момента не е привършен, редица стратегически запаси не са включени.
Владимир Путин – президент на Русия

На този декор Украйна упрекна Русия, че обмисля „ терористична офанзива “ в Запорожката АЕЦ.

Президентът Володимир Зеленски съобщи, че украински разследващи организации са получили сведения, съгласно които Русия обмисля дали да извърши в Запорожката АЕЦ " терористична офанзива ", включваща изпускане на радиация, предава Ройтерс.

Кремъл отхвърли украинските изказвания.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР