Москва ще изпрати поздравления за победата на президентските избори в

...
Москва ще изпрати поздравления за победата на президентските избори в
Коментари Харесай

Путин: Ще поздравя Байдън, когато е ясно, че е спечелил

Москва ще изпрати поздравления за успеха на президентските избори в Съединени американски щати, когато този факт бъде публично разгласен и разглеждането на всички правни искове завърши. Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.
„ Избраният президент би трябвало да бъде разгласен, самият сегашен президент би трябвало да признае резултатите от изборите и всички правосъдни каузи би трябвало да приключат. Едва по-късно резултатите ще бъдат систематизирани публично “, изброи съществуващите условия прессекретарят на президента Владимир Путин. Според него „ явно е, че това още не се е случило “.
 Кой ще работи с Байдън - ясно във вторник Кой ще работи с Байдън - ясно във вторник
Демократът Джоузеф Байдън ще разгласи основни назначения в бъдещата си администрация на Съединени американски щати на 24-ти ноември. Това заяви през днешния ден по телевизи...
По-рано Путин изясни, че към момента не поздравява спечелилия в изборите в Съединени американски щати, защото всички законови детайлности би трябвало да бъдат уредени. В същото време съветският водач напомни, че през 2016 година мнозина поздравиха Хилари Клинтън, макар че се оказа, че победител е Тръмп.
Коментирайки това изявление на Путин, Песков изясни, че „ в тази ситуация това е образна фраза. „ Всъщност при последния път, когато Тръмп беше определен за президент, всички прогнози на всички американисти и социолози посочваха, че Хилари Клинтън ще завоюва, това е имал поради президентът [на Русия] “, сподели представителят на Кремъл. Той също по този начин означи, че преди предходните президентски избори в Съединените щати „ в действителност всички приказваха за това (победата на Клинтън) като приключен факт, само че нещата се развиха по друг метод “.
Песков акцентира, че Кремъл избира да изчака, до момента в който правосъдното произвеждане завърши. „ Без това няма да има публични резултати от изборите, президентът [на Русия] към този момент приказва за това доста пъти “, сподели представителят на Кремъл.
Общите избори в Съединени американски щати се организираха на 3 ноември. Според прогнозите на водещи американски медии, демократът Джо Байдън е обезпечил поддръжката на над 270 електори в Изборната гилдия, чиито гласове са нужни, с цел да победи републиканеца в битката за президентския пост. Байдън разгласи успеха си. Тръмп не призна проваляне и разгласи решението си да се обърне към съдилищата за броене на гласовете, защото съгласно него е имало многочислени нарушавания от страна на демократите на изборите.
 Джо Байдън ще отпразнува 78-мия си рожден ден със сладолед Джо Байдън ще отпразнува 78-мия си рожден ден със сладолед
Днес, на 20.11.20 година, новоизбраният президент на Съединени американски щати ще навърши 78 година, оповестява БГНЕС. Според президента Барак Обама Байдън най-вероятн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР