Москва. Руският президент Владимир Путин говори със сдържан оптимизъм за

...
Москва. Руският президент Владимир Путин говори със сдържан оптимизъм за
Коментари Харесай

„Российская газета“: Кремъл акцентира върху три послания на Путин относно гаранциите за сигурност

Москва. Руският президент Владимир Путин приказва със въздържан оптимизъм за опцията за решение на казуса с гаранциите за сигурност на Русия, в случай че има предпочитание от страна на Съединени американски щати и НАТО. Това разяснява неговият прессекретар Дмитрий Песков, представен от „ Российская газета “ .

„ Все отново той приказва с доста въздържан оптимизъм и вяра за опцията казусът с гаранциите за сигурност на Русия да бъде решен, в случай че има такова предпочитание, и, несъмнено, посредством дипломатически договаряния “, сподели Песков.

Ден преди този момент на конференция след диалози с унгарския министър председател Виктор Орбан съветският водач оцени хода на договарянията и отговорите на Съединени американски щати и НАТО по отношение на гаранциите за сигурност на Руската федерация. Песков означи три съществени послания от Путин. Първото е, че преди време Западът е измамил Москва, когато е заречен, че силите на НАТО няма да се уголемяват на изток. Президентът на Руската федерация също по този начин обърна внимание на обстоятелството, че тактиката за национална сигурност на Украйна непосредствено разрешава потреблението на мощ за връщане на територии. Тогава хипотетично може да възникне обстановка, когато тя като предстоящ член на НАТО нападна страната ни, което ще сътвори опасност от война сред Русия и НАТО. Третото обръщение са думите на Владимир Путин за политиката на отворени порти на НАТО, което, съгласно него, не е записано в нито един интернационален документ. Той изясни, че на никое място не е написано, че НАТО ще може да одобри всяка страна, която пожелае да се причисли към него.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР