Москва. Русия по никакъв начин не заплашва Украйна и всички

...
Москва. Русия по никакъв начин не заплашва Украйна и всички
Коментари Харесай

Секретарят на Съвета за сигурност на Русия: Приказките, че Русия заплашва Украйна са „пълна нелепост“

Москва. Русия по никакъв метод не заплашва Украйна и всички изказвания на Съединени американски щати за възможна инвазия са нелепи, сподели Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Русия. Той счита, че Западът преследва личните си егоистични желания, обвинявайки Русия, че желае война, написа вестник „ Коммерсанть “ .

„ В момента споделят, че Русия заплашва Украйна. Пълни нелепости! Няма опасност “, сподели Патрушев. „ Американските управляващи споделят, че има опасност и са подготвени да се бият, предоставяйки оръжие, до последния украинец “.

Николай Патрушев сподели, че Русия няма потребност от война. „ Тези, които го постановат, изключително от Запада, преследват егоистичните си измислици “, сподели секретарят на Съвета за сигурност на РФ.

Съединените щати считат, че Русия има боен капацитет да работи против Украйна. В същото време Пентагонът приема, че Москва не е взела дефинитивно решение за потреблението на сили против Киев. Владимир Зеленски е неудовлетворен от изказванията за неизбежността на войната. Според американските медии офисът на украинския президент се притеснява, че Съединени американски щати съзнателно преувеличават съветската опасност, с цел да сключат съглашения с Русия. Русия отхвърля проектите за нахлуване на Украйна.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР