Москва разполага с неопровержими доказателства, че предполагаемата химическа атака в

...
Москва разполага с неопровержими доказателства, че предполагаемата химическа атака в
Коментари Харесай

Лавров: Химическа атака в Сирия е инсценирана с помощта на западни тайни служби

Москва разполага с " неопровержими " доказателства, че хипотетичната химическа офанзива в Сирия е инсценирана благодарение на западни секрети служби. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от Франс прес. Инсценировката на нападението с газ е част от цялостна русофобска акция, акцентира Лавров.

" Потвърждение за потреблението на каквото и да е химическо оръжие на беше намерено от нашите експерти, които изследваха мястото. Нещо повече, ние разполагаме с неопровержими доказателства, че това е режисура. И тази режисура е дело на спецслужбите на една страна, която сега е в първата редица на русофобска акция. "

Той предизвести също, че Западна военна интервенция в Сирия може да докара до нови мигрантски талази към Европа.

По време на конференцията си Лавров се спря и на случая със Сергей Скрипал и щерка му Юлия. Лавров упрекна английския си сътрудник Борис Джонсън за деформиране на констатациите от следствието на Организацията за възбрана на химическото оръжие.

А представителят на съветското министерство на защитата Игор Конашенков упрекна съответно Англия, че е провела, изтъквам, „ провокацията “ в Източна Гута.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР