Москва. Президентът на САЩ Джо Байдън, който обяви на организираната

...
Москва. Президентът на САЩ Джо Байдън, който обяви на организираната
Коментари Харесай

Константин Косачов: Байдън на срещата на върха на демокрацията всъщност обяви създаването на фонд за вмешателства

Москва. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, който разгласи на проведената от Вашингтон среща на върха за народна власт за отпущането на 424 милиона $ за стратегии за подкрепяне на други страни за подсилване на демокрацията, в действителност разгласи основаването на фонд за интервенция във вътрешните работи на други страни. Това мнение изрази заместник-председателят на Съвета на федерацията на Русия Константин Косачов, представен от TACC .

„ На тази среща на върха президентът на Съединени американски щати Байдън разгласи стартирането на самодейността за демократично обновяване, която планува разпределяне на 424,4 милиона $ за поддръжка на лоялни (на Вашингтон) страни по света. Вече е ясно, че ще има „ фонд за интервенция в се основават вътрешни работи " на нелоялни страни. " На Западния фронт – нищо ново ", написа сенаторът на страницата си във „ Facebook “.

Той назова самата среща на върха „ претенциозно събитие “, което „ със заглавието си трябваше да покаже, първо, кой, съгласно тях, съставлява демокрацията на планетата, и второ, кой се е самоупълномощил да присъжда това почетно звание “. „ Идеята обаче тук, несъмнено, не е просто обзор на силите в очакване на идните борби за народна власт. Всичко е обвързвано с въвеждането на една доста елементарна концепция в съзнанието на света: който е срещу еднополюсния свят, той е срещу демокрацията. Измамата е много примитивна, само че извършва най-важната идеологическа задача да замаскира геополитическите аргументи за сегашните рецесии в полезностите “, счита политикът.

Косачев е уверен, че сходна тотална реидеологизация на интернационалните връзки е била нужна заради обстоятелството, че „ еднополюсният модел се пука по шевовете под натиска на устрема на доста страни към по-демократични правила в света “. Според него правилото на асортимент на поканените на " срещата на върха за народна власт " е по-скоро геополитически. „ Ключовият аспект не е вътрешната политика, а външната: безупречна преданост към Америка. От тази позиция поканеният Ирак е доста по-демократичен от непоканената Унгария, макар че доста жители на тези страни биха могли, меко казано, да спорят с това. Всъщност това е главният аршин за „ либералност “ на тази или онази страна: колкото е по-лоялен, толкоз е по-демократ " - сподели заместник-председателят на Съвета на федерацията.

„ Критерият за преданост като същинска основа на „ фейс надзор “ на срещата на върха е отличен сигнал за всички псевдодемокрации в света: декларирайте корав курс към Запада, гласувайте вярно в Организация на обединените нации и ще ви бъде разрешено да правете каквото желаете вкъщи “, добави сенаторът.

Превод и редакция: Юлиян Марков

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР