Москва очаква отговор от НАТО и САЩ на последните предложения,

...
Москва очаква отговор от НАТО и САЩ на последните предложения,
Коментари Харесай

Москва няма да позволи разполагането на инфраструктура на НАТО в Украйна и Грузия

Москва чака отговор от НАТО и Съединени американски щати на последните оферти, сподели Константин Гаврилов, началник на съветската делегация на договарянията във Виена за военна сигурност и надзор на въоръженията, оповестява

На 17 декември съветското Външно министерство разгласява план на контракт с Вашингтон и съглашение със Северноатлантическия алианс, което включва разпореждания за взаимни гаранции за сигурност в Европа, неразгръщане на ракети със междинен и по-малък обхват един на различен и отвод за в допълнение разширение на организацията на изток, в това число посредством някогашните републики на Съюз на съветските социалистически републики, по-специално Украйна. От ведомството прецизираха, че при липса на реакция е вероятен нов кръг на борба.

" Те не считат, че блъфираме, само че ще се опитат „ да избърборят този проблем “. Чакаме съответни, действителни стъпки, с цел да се отстранен съветските опасения. Дойде моментът ", сподели Гаврилов пред Soloviev Live.

Ултиматум за периоди няма, само че Москва се надява бързо да се реализира съгласие.

Дипломатът добавя, че даже е допустимо договарянията да стартират, защото към този момент има контакти (на помощника на президента на Русия Юри Ушаков със съветника на президента на Съединени американски щати.

Руската страна към момента не е решила по какъв начин да работи, в случай че сътрудниците откажат да одобряват предложенията, само че " в случай че не останат други причини ", отговорът ще бъде военно-технически, сподели още Гаврилов.

Отделно той акцентира, че Москва при никакви условия няма да разреши разполагането на инфраструктура на НАТО в Украйна и Грузия.

Северноатлантическият алианс по-рано удостовери, че са получили документите, ще ги проучат, само че ще вземат поради и мнението на Киев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР