Москва не се съмнява, че ще бъде завършен въпреки възможните

...
Москва не се съмнява, че ще бъде завършен въпреки възможните
Коментари Харесай

Русия ще завърши Северен поток 2 въпреки възможните санкции от САЩ

Москва не се съмнява, че ще бъде приключен макар вероятните наказания на Съединени американски щати. Това съобщи в сряда заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков.
" Северен поток 2 ще бъде приключен и това ще способства за възобновяване на градивна стратегия в връзките сред Русия и страните-членки на Европейски Съюз, съобщи БГНЕС. Такава градивна стратегия мощно липсва през днешния ден ", разяснява той.
 В Съединени американски щати утвърдиха боен бюджет, против който е Тръмп и има наказания за Северен поток-2 и Турски поток В Съединени американски щати утвърдиха боен бюджет, против който е Тръмп и има наказания за Северен поток-2 и Турски поток
Камарата на представителите на Конгреса на Съединени американски щати утвърди бюджета за защита за 2021 година, който планува наказания против съветските газопроводи,...
 
Въпросът се отнася до опитите " да бъде преместен висококонкурентният съветски природен газ и с американски полутечен газ, който е доста по-скъп и в доста връзки по-малко екологичен от съветските артикули ".
Според Рябков въпросът към момента се крие в това какъв брой суверенни са съдружниците на Съединени американски щати при вземането на подобаващи решения.
Проектът, координиран от двете камари на Конгреса на Съединени американски щати за военният бюджет на страната за фискална 2021 година включва по газопроводите " Северен поток 2 " и " Турски поток ".
 Еврокомисията против американските наказания срещу Северен поток-2 Еврокомисията против американските наказания срещу " Северен поток-2 "
Еврокомисията се афишира против проектите на Съединени американски щати да затегнат икономическите ограничавания против газопровода " Северен поток-2 ", съобщи диалект...
Бюджетът ще включва разпореждания, допълващи европейския Закон за енергийната сигурност от 2019 година с подраздел за изясняване и разширение на глобите по планове за строителство на газопроводи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР