Москва. Магомед Исмаилов потвърди, че ще се бие със своя

...
Москва. Магомед Исмаилов потвърди, че ще се бие със своя
Коментари Харесай

Исмаилов към Минеев: Ще те бия в клетката и на улицата

Москва. Магомед Исмаилов удостовери, че ще се бие със своя безжалостен зложелател Владимир Минеев. Мага показа, че срещата им ще бъде в края на септември, само че с това няма да постави точка на враждата. Исмаилов е измежду най-големите звезди в съветския ММА и преди няколко години премери сили с Минеев. Битката им беше много оспорвана и приключи с тъждество.

Магомед и Минеев се сбиха на галавечер преди няколко седмици в Русия и по този начин разпалиха още веднъж своята омраза. Исмаилов е занаятчия на спорта на Русия и е с връх 17-2-1 в ММА и в серия от 11 следващи победи. Миналата година той записа огромни победи над Александър Емеляненко и Иван Щирков. Сега е време за втори двубой с Минеев, а Исмаилов е подготвен да го бие в клетката и отвън нея:

Казах, че ще има пердах с Владимир Минеев през септември. Защо никой не ме слуша? В края на септември ще се бием. Когато имаме спортна борба, ще го удрям на улицата. Ще го удрям в клетката и тогава, където и да го видя, ще го удрям. Ще намеря опция да го хвана, с цел да го удрям.

Няма да свърши тази омраза. Няма да го оставя по този начин, тъй като ме нарани. Той ме обиди, само че аз не го оставям. Казвам това в този момент за всички, с цел да не стане по-късно вест. Мага в този момент споделя на всички - това няма да свърши с борбата ни в клетката.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР