Москва иска да посее разделение в украинското общество и да

...
Москва иска да посее разделение в украинското общество и да
Коментари Харесай

Зеленски: Русия готви преврат в Украйна

Москва желае да посее разделяне в украинското общество и да сътвори безпорядък в Украйна, с цел да извърши прелом, съобщи украинският президент Володимир Зеленски, цитиран от " Укринформ " и Българска телеграфна агенция.

Украинската новинарска организация се базира на американската телевизия " Блумбърг ".

" Разузнаването ни разполага с информация, която споделиха с нас и наши сътрудници ", сподели Зеленски.

Украинският президент разясни, че става дума за дезинформационен проект, наименуван от Русия " Майдан 3 " - отпратка към централния площад в Киев, който беше епицентърът на революциите от 2004 и 2014 година. При втората от тези две революции бе свален проруският президент Виктор Янукович, напомня " Укринформ ".

" Майданът за тях значи прелом, тъй че е ясно какво ще се цели с тази интервенция ", посочи Зеленски.

Украинският водач, който отхвърля концепцията за договаряния с съветския президент Владимир Путин, съобщи, че украинското държавно управление няма да се смири с планове за заледяване на спора в Украйна.

Както оповестява " Укринформ ", секретарят на украинския Национален съвет за национална сигурност и защита Олексий Данилов счита, че съветската Федерална работа за сигурност желае да започва проруски политически план в Украйна.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР