Москва е европейската столица с най-кошмарни задръствания, показва класация на

...
Москва е европейската столица с най-кошмарни задръствания, показва класация на
Коментари Харесай

Москва – първа по задръствания сред европейските столици

Москва е европейската столица с най-кошмарни тапи, демонстрира ранглиста на компанията за разбори на превоза ИНРИКС.

Авторите са проучили трафика в 1 360 града в 38 страни на пет континента и пресмятат времето, което водачите прекарват в тапи в другите часове от деня и седмицата. Анализаторите са употребявали повече от 300 милиона разнообразни източници за задачите на изследването. Градовете в листата са подредени по времето, което приблизително пасажерите прекарват в запушване в най-натовареното време на деня, написа

Москва е с най-лошите тапи от всеки столичен град в Европа като лишава на самостоятелния водач 91 часа през 2017 година В Европа руската столица е следвана от Лондон и Париж, надлежно със 74 часа и 69 часа във връзка с времето, прекарано в тапи.

Положението е доста по-добро в някои от по-малките столици на континента. Любляна, столицата на Словения, е добър образец. Тя е с население от към 500 000 души, а забавянето, дължащо се на тапи през 2017 година, възлиза на 21 часа.

Съединени американски щати преобладават в класирането с най-вече тапи в международен мащаб с градове като Лос Анджелис, Ню Йорк и Сан Франциско.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР