Москва досега похарчи милиарди долари, за да спаси Башар Асад

...
Москва досега похарчи милиарди долари, за да спаси Башар Асад
Коментари Харесай

Експерт: Русия предислоцира войските си от Сирия

Москва до момента похарчи милиарди долари, с цел да избави Башар Асад и няма по какъв начин да не помни това и да не желае да си върне тези пари. Това проучва специалистът по геополитика от Австралия Джон Блаксленд.

Дали ще желае единствено пари или въздействие и наличие в района, следва да забележим. Според него, Москва работи интензивно в региона на Близкия Изток с Турция, Иран и Индия, освен Сирия е в центъра на нейните ползи. Вече е известно, че в Иракски Кюрдистан се намира въоръжена група хора, които са въоръжени и приказват на съветски.

Те са там, с цел да пазят ползите на съветски държавни компании, измежду които и "Роснефт ", сключили големи покупко-продажби за създаване на петролни залежи. Затова надали тези хора, без отличителни знаци, са единствено наемници от частни военни компании.

Става дума за милиарди долари и надали Владимир Путин ще остани съветските ползи единствено в ръцете на наемници. По тази причина може да се предвижда,че тук съветско военно наличие ще има и то ще се усилва.

Руско военно наличие е записано и в Афганистан. Възможно е то да е обвързвано с опълчване на ползите на Съединени американски щати в този район. към този момент изтече информация, че съветски военни доставки са били засечени да пътуват към отрядите на талибаните.

Всичко това демонстрира,че Русия освен няма да изтегли войските си от региона на Близкия Изток, а ще ги предислоцира към Ирак и Афганистан.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР