МОСКВА, 28 декември – Рапър, който присъства на парти на

...
МОСКВА, 28 декември – Рапър, който присъства на парти на
Коментари Харесай

Руски рапър осъден на 15 дни затвор, след като присъства на „почти гол“ парти

МОСКВА, 28 декември – Рапър, който участва на празненство на звезда единствено с чорап, с цел да скрие скромността си, беше наказан на 15 дни затвор, спонсори на някои от Най-известните актьори в Русия разтрогнаха договорите си, а президентът Владимир Путин се счита, че не се забавлява.

„ Почти голо “ празненство в московски нощен клуб, извършено във време, когато Русия е във война с Украйна и управляващите постановат все по-консервативна обществена стратегия, предизвика извънредно бърза и мощна реакция.

Видеоклип на представителя на Путин, който слуша пояснение от една от присъстващите звезди, се популяризира онлайн. База, новинарско издание, известно с контактите си със службите за сигурност, заяви, че бойците, воюващи в Украйна, са били измежду първите, които се оплакват, откакто са видели фрагментите, и че фотоси от събитието са достигнали до Путин, който не е впечатлен.

Дмитрий Песков, представителят на Путин, в сряда помоли репортерите да му простят, че не разяснява обществено разрастващия се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР